Fabia
Fabia
Nova Fabia se nadovezuje na dizajnerske elemente ŠKODA VisionC
 • Markantna, moderna i dinamična
 • Nov, svež concept rešenja unutrašnjosti
 • Šira i niža nego prethodni model
Fabia Combi
Počinjemo tamo, gde drugi staju
 • Prtljažnik bez konkurencije u svojoj klasi
 • Novi sistemi asistencije i infotainment sistemi
 • Snažni i štedljivi motori
Scala
Scala
Elegantan i kompaktan porodični automobil koji nudi puno prostora.
 • Inspirisana konceptualnom studijom VISION RS
 • Izuzetna po svojoj praktičnosti i prostoru
 • Najmoderniji asistenti i vrhunski sistem za online povezivanje
Octavia
Octavia
Prostor u svom najlepšem obliku
 • Prvi serijski model sa novim dizajnom ŠKODA
 • Dovoljno prostora sa odličnim odnosom cena/performanse
 • Obimna bezbednosna oprema
Octavia Combi
ŠKODA Rapid Spaceback - najmlađi kompaktni automobil
 • Sportska svežina i dinamična elegancija
 • Prostrana i atraktivna unutrašnjost sa trokrakim sportskim volanom
 • Panoramski stakleni krov i produženi zadnji prozor
Kamiq
Kamiq
Moderan dizajn u kambinaciji sa praktičnim karakteristikama gradskog SUV-a.
Karoq
Karoq
Novitet u klasi kompaktnih SUV vozila
 • Najmodernija tehnika, specijalni režim Offroad
 • Jaki i štedljivi motori TSI i TDI
 • Prvi put digitalna instrument tabla
Kodiaq
Kodiaq
Snažan kao medved
 • Dizajn novog velikog SUV-a marke ŠKODA simbolizuje snagu i sigurnost
 • Veličina, snaga, smisao za porodicu.
 • Predstavljanje u drugoj polovini 2016. godine
Superb
Superb
Novi Superb revolucionarnog dizajna, vrhunskog komfora i sa inovativnim povezivanjem
 • Džin sa najvećom unutrašnošću i prtljažnikom u svojoj klasi
 • Mnogo više snage sa najačim motorom snage 206 kW
 • Puno novih sistema bezbednosti i komfora
Superb Combi
Nova Škoda Superb Combi je puna najmodernije tehnike
 • Prtljažnik osnovne zapremine 660 litara
 • Novi sistemi bezbednosti i asistencije
 • Moderni infotaiment sistemi sa mnogo funkcija

ŠKODA Superb - Dizajn

PUNA EMOCIJA

Savršenstvo leži u detaljima

Nova ŠKODA Superb potencira uzbudljivi dizajnerski jezik koji se prvi put pojavio na premijeri dizajnerske studije ŠKODA VisionC i prenosi ga sa papira na proizvođačku traku. Rezultat je automobil za kojim se svakookreće. Automobil oštrih ivica i robustne forme - markantniji i emotivniji nego ikada.

Spoljašnjost i unutrašnjost je protkana kristalnim oblicima. Spoljašnje površine nove generacije modela Superb oblikovani su sa velikom pažnjom na detalj. Igra konveksnih i konkavnih oblika je zanimljiva isto kao i jasni oblici, precizni lukovi i oštre linije.

Dizajn

Revolucionarni, nabijen emocijama, elegantan i precizan – takav je novi dizajn modela ŠKODA Superb

Jasna geometrija, upečatljive površine, jasna preciznost i elegantne linije – kao isklesan iz jednog komada – čini fascinantnu celinu.

Upečatljivi, elegantni karakter se iz spoljašnjosti prenosi i u kabinu.

Eksterijer

  
Intenzivni doživljaj

Oštri kao skalpel, izražajni farovi, dizajnirani su sa maksimalnom preciznošću. Precizna linija, upotreba trouglastih oblika i trodimenzionalna forma zajedno čine jedinstven i upečatljiv znak brenda.

Elegantne linije

Ovo je prvi put da su u dvodelne zadnje farove modela ŠKODA Superb za sve nivoe oprema ugrađene LED sijalice. Svetla su uža i jednim delom u karoseriji adrugim u poklopcu prtljažnika. Ovaj detalj jasno ukazuje na dizajnersku vezu sa studijom VisionC.

Izražajan profil

Nova ŠKODA Superb ima dinamičan i elegantan bočni profil. Precizan, sa visoko položenom tornado linijom koja naglašava dinamiku, omogućava upeatljivu gradaciju bočne strane i pravi efektan kontrast između svetla i senke.

Pogledajte izbliza

Spoljašnja ivica bočnih prozora je čista i precizna. Stvaraju utisak kao da je isklesana iz jednog komada. Prozore uokviruju hromirane lajsne (od opreme Ambition i više). Donja linija prozora mirno pada pozadi i završava se prelomom na gore kod zadnjh vrata i tako podseća na peraje.

Unutrašnjost

Opustite se

Unutrašnjost novog modela Superb je perfektna kombinacija dinamičnih linija, kvalitetnih materijala i maksimalnog komfora.

Nova ŠKODA Superb nije samo veća od prethodnica ali pruža i nove elemente komfora koji od nje čine dnevnu sobu na točkovima. Vozilo koje svim putnicima omogućava mirnu i komfornu vožnju i na dugim destinacijama.

  
Za klasu veći prostor

Pruža prostor koji je van granica klase ovog modela, sa širinom u svim pravcima za vozača i putnike. U brojkama, Superb nudi širinu unutrašnjosti 1 507 mm i 991 mm prostora iznad glave za vozača i suvozača.

Ekskluzivna unutrašnjost

Superb Laurin & Klement pruža efektno LED ambientalno osvetljenje kao deo standardne opreme. U zavisnosti od odabranog režima stvara prijatnu atmosferu raznim svetlosnim efektima.

Putujte prvom klasom

Komfor pre svega. Električno podesivo sediše vozača (sa bočnim stranama) sa memorijom, rozonska klimatizacija za maksimalno uživanje svih putnika i dva kišobrana u prednjim vratima. To je samo deo iz lepeze komfort elemenata koji pružaju udobnost i zadovoljstvo.

Prvoklasna ergonomija

Elegantna, precizno obrađena unutrašnjost naglašava detalje. Sve komande su razmeštene da budu na dohvat ruke. Superb treće generacije je prvi ŠKODA model koji je opremljen elektronskom parking kočnicom (EPB) sa funkcijom Auto Hold. Ova nova tehnologija ne samo da oslobađa prostor između sedišta već povećava sigurnost i komfor.

Doživite svetleći šou

Vozač i suvozač imaju na raspolaganju LED lampice za čitanje a sredini plafona. Panoramski krov koji je moguće električnim putem otvoriti u više uglova , predtsvalja prirodni izvor svetla. Kontroliše se kombinovanim prekidačem na plafonu.

Simply Clever za više uživanja

Novi držač za tablet, koji je razvijen za model Superb, je samo jedan od mnogih novih Simply Clever elemenata. Omogućava putnicima na zednjem sedištu da pričvrste svoje uređaje za prednje naslone za galvu ili za zadnji rasklapajući naslon za ruke.

Univerzalna rešenja

Sve je dizajnirano u cilju većeg komfora. Multimediju možete kontrolisati sa kožnog volana, vrata se sama otključavaju zahvaljujući sistemu KESSY a adaptivni tempomat (ACC) se lako aktivira pomoću posebne ručice ispod volana.

Varijante enterijera

  
Active

Enterijer Active sa tekstilnim presvlakama koje se lakoodržavaju, crne boje. Vrata i instrument tabla su obložene dekorom Grey.

Ambition

Enterijer Ambition se nudi sa instrument tablom i presvlakama u kombinacijama boja crna/siva ili crna/crna. Vrata i instrument tabla su obložena dekorom sa efektom brušenog aluminijuma. Po želji moguće je poručiti crnu kožu ili koža/Alcantara. Ukoliko se odlučite za sedišta sa ventilacijom, možete izabrti crnu perforiranu kožu.

Style

Enterijer Style je dostupan sa instrument tablom i presvlakama i kombinaciji crna/krem ili crna/crna. Vrata i instrument tabla su obložene tamnim brušenim dekorom Alu-look. Po želji, moguće je poručiti presvlake od kože ili koža/Alcantara u crnoj ili krem boji. Ukoliko ste se odlučili za sedišta sa ventilacijom, možete odabrati crnu ili bež perforiranu kožu.

Laurin & Klement

Laurin & Klement Varijanta Laurin & Klement je dizajnirana za posebne klijente koji traže maksimalni komfor sa svim simbolima luksuza. Vozilo je na bokovima obeleženo pločicom Laurin & Klement a na prednjim naslonima za glavu i zadnjem naslonu za ruke su utisnuti odgovarajući natpisi. Unutrašnjost u braon koži (po želji i krem boja), posebno za model Laurin & Klement, je dopunjen atraktivnim felnama 18" Pegasus.