Fabia
Fabia
Nova Fabia se nadovezuje na dizajnerske elemente ŠKODA VisionC
 • Markantna, moderna i dinamična
 • Nov, svež concept rešenja unutrašnjosti
 • Šira i niža nego prethodni model
Fabia Combi
Počinjemo tamo, gde drugi staju
 • Prtljažnik bez konkurencije u svojoj klasi
 • Novi sistemi asistencije i infotainment sistemi
 • Snažni i štedljivi motori
Scala
Scala
Elegantan i kompaktan porodični automobil koji nudi puno prostora.
 • Inspirisana konceptualnom studijom VISION RS
 • Izuzetna po svojoj praktičnosti i prostoru
 • Najmoderniji asistenti i vrhunski sistem za online povezivanje
Nova Octavia
Octavia
Model idealan za posao i za velike porodice.
 • Prostrani automobil koji se prilagođava Vašim potrebama
 • Praktičan u poslovnim i porodičnim situacijama
 • Idealan je za gradsku vožnju ali i za duga putovanja
Octavia
Octavia
Prostor u svom najlepšem obliku
 • Prvi serijski model sa novim dizajnom ŠKODA
 • Dovoljno prostora sa odličnim odnosom cena/performanse
 • Obimna bezbednosna oprema
Octavia Combi
ŠKODA Rapid Spaceback - najmlađi kompaktni automobil
 • Sportska svežina i dinamična elegancija
 • Prostrana i atraktivna unutrašnjost sa trokrakim sportskim volanom
 • Panoramski stakleni krov i produženi zadnji prozor
Kamiq
Kamiq
Moderan dizajn u kambinaciji sa praktičnim karakteristikama gradskog SUV-a.
Karoq
Karoq
Novitet u klasi kompaktnih SUV vozila
 • Najmodernija tehnika, specijalni režim Offroad
 • Jaki i štedljivi motori TSI i TDI
 • Prvi put digitalna instrument tabla
Kodiaq
Kodiaq
Snažan kao medved
 • Dizajn novog velikog SUV-a marke ŠKODA simbolizuje snagu i sigurnost
 • Veličina, snaga, smisao za porodicu.
 • Predstavljanje u drugoj polovini 2016. godine
Superb
Superb
NOVA DEFINICIJA LUKSUZA
Redizajnirani model pametno kombinuje komfor i praktičnu svakodnevnu upotrebu. Novi dizajn, puno više opreme i najsavremeniji sistemi asistencije su glavne prednosti nove linije modela SUPERB.
Superb Combi
NOVA DEFINICIJA LUKSUZA
Redizajnirani model pametno kombinuje komfor i praktičnu svakodnevnu upotrebu. Novi dizajn, puno više opreme i najsavremeniji sistemi asistencije su glavne prednosti nove linije modela SUPERB COMBI.

Auto-Hermes

Novosti

Nova ŠKODA OCTAVIA SCOUT model

10.06.2020.

Zahvaljujući terenskim karakteristikama, nova generacija ŠKODA OCTAVIA nastavlja priču o uspehu SCOUT modela. Višenamenski stil života sa atraktivnim izgledom i 15 mm većim klirensom.

Nova generacija ŠKODA OCTAVIA uključuje i novi model OCTAVIA SCOUT. Priča o uspehu ove combi varijante - koja sadrži hrapave detalje, terenske karakteristike, povećani klirens i pogon na sva četiri točka . Ova verzija počela je sa proizvodnjom 2007. godine, a model je spreman da napiše sledeće poglavlje, sada kada će ŠKODA predstaviti ovaj bestseler u svojoj četvrtoj generaciji . Pored emotivnog dizajna, multifunkcionalni stil života nudi još više prostora od prethodnih modela, a sada je dostupan i sa pogonom na prednje točkove kao opcija.

OCTAVIA za svaku priliku koja se može pohvaliti sa dovoljno prostora bilo da se radi o porodičnom odmoru, velikoj nedeljnoj kupovini ili izletu sa biciklom. Novi ŠKODA OCTAVIA SCOUT model, dostupan je isključivo kao combi varijanta, i savršeno vozilo za mnoge prilike. Sadrži paket Rough-Road kao standardnu opremu, uključujući zaštitu donjeg dela šasije i 15 mm veći klirens . OCTAVIA SCOUT je takođe idealan za vožnju izvan puteva i popularan je izbor za vuču kamp-prikolice, konjske kutije ili prikolice za čamce. Kada je opremljen motorom 2.0 TDI koji ima 147 KW (200 KS), on može čak i da povuče prikolicu do 2.000 kg. OCTAVIA, SCOUT ima dimenzije od 4.703 mm i 1.829 mm sada 16 mm duži, odnosno 15 mm širi - nudi još veću količinu prostora od prethodnika. Najveći kapacitet prtljažnika u ovom segmentu do danas povećan je za dodatnih 30 l na 640 l. SCOUT se može naručiti sa inovativnim potpuno matričnim farovima, koji omogućavaju vozačima da uključe dugo svetlo u svakom trenutku.

 

Praktični TDI i TSI motori i prvi put pogon na prednje točkove

Nova, EVO generacija 2.0 TDI sa snagom od 147 KW (200 KS) i 400 Nm obrtnog momenta slavi svoju premijeru modela OCTAVIA SCOUT - ovo je najsnažniji dizel u istoriji modela do danas. Šta više, pored pogona na sva četiri točka, ŠKODA sada nudi i izbor sa pogonom na prednje točkove. Kupci se sada mogu odlučiti za motore od 2.0 TDI snage 85 KW (115 KS), 1.5 TSI sa snagom od 110 KW (150 KS) - oba su opremljena ručnim 6-stepenim menjačem - ili E-TEC verzijom od 1.5 TSI koji sadrži 7-mo stepeni DSG menjač i blagu hibridnu tehnologiju. Takođe, tu je i izbor jednog od dva motora za nadogradnju - 2.0 TSI koji ima snagu 140 KW (190 KS) i 2.0 TDI sa 147 KW (200 KS) - ili 2.0 TDI sa 110 KW (150 KS) , koji svi standardno imaju pogon na sva 4 točka i 7-mo stepeni DSG menjač.

Čvrsti izgled sa karakteristikama SCOUT-a

Izdvojeni prednji i zadnji branik, svaki sa zaštitom od aluminijuma i dodatnim crnim plastičnim oblogama na lukovima točkova, bočnim pragovima i na dnu vrata štite OCTAVIA SCOUT model. Ovo je zaokruženo standardnim 18-inčnim felnama od Braga srebrne boje ili opciono sa dostupnim 19-inčnim legurama Manaslu-a. Prednji i zadnji difuzori, krovne šine i okviri prozora imaju srebrnu površinu, kao i kućišta električno podesivih, sklopivih i grejnih retrovizora koji uključuju funkciju automatskog zatamnjivanja.

OCTAVIA SCOUT je standardno opremljen LED svetlima za maglu i na svojim prednjim krilima nosi ekskluzivno SCOUT obeležje.

SCOUT u redizajniranom enterijeru ima novi koncept enterijera i pruža novi osećaj prostranosti i poboljšanu lakoću rada i u SCOUT varijanti. Redizajnirana komandna tabla je modularna i raspoređena na različitim nivoima, a sadrži veliki, centralni ekran dimenzija do 10 inča. Centralnu konzolu krasi hromirani detalj koji se može naći i na novim nosačima i ručkama vrata. SCOUT-ove ukrasne ukrase na instrumentnoj tabli, kao i ThermoFluk sedišta i SCOUT logotipi na prednjim sedištima pružaju posebne vizuelne efekte u unutrašnjosti. Pedale OCTAVIA SCOUT imaju aluminijumsku oblogu, dok su presvlake, volan, nasloni za ruke i armaturna ploča zajedno sa kontrastnim šivanjem Tabor Brown.

Svetska premijera potpuno novog OCTAVIA SCOUT-a i detaljne informacije o njemu, kao i drugim novim karakteristikama u porodici OCTAVIA, uslediće početkom jula.