Fabia
Fabia
Nova Fabia se nadovezuje na dizajnerske elemente ŠKODA VisionC
 • Markantna, moderna i dinamična
 • Nov, svež concept rešenja unutrašnjosti
 • Šira i niža nego prethodni model
Fabia Combi
Počinjemo tamo, gde drugi staju
 • Prtljažnik bez konkurencije u svojoj klasi
 • Novi sistemi asistencije i infotainment sistemi
 • Snažni i štedljivi motori
Octavia
Octavia
Model idealan za posao i za velike porodice.
 • Prostrani automobil koji se prilagođava Vašim potrebama
 • Praktičan u poslovnim i porodičnim situacijama
 • Idealan je za gradsku vožnju ali i za duga putovanja
Karoq
Karoq
Novitet u klasi kompaktnih SUV vozila
 • Najmodernija tehnika, specijalni režim Offroad
 • Jaki i štedljivi motori TSI i TDI
 • Prvi put digitalna instrument tabla
Kodiaq
Kodiaq
Snažan kao medved
 • Dizajn novog velikog SUV-a marke ŠKODA simbolizuje snagu i sigurnost
 • Veličina, snaga, smisao za porodicu.
 • Predstavljanje u drugoj polovini 2016. godine
Enyaq
Enyaq
Inteligentan, inovativan, intuitivan
Kamiq
Kamiq
Moderan dizajn u kambinaciji sa praktičnim karakteristikama gradskog SUV-a.

ŠKODA Fabia Combi

NASTAVLJA TAMO, GDE OSTALI STAJU
Potpuno nova ŠKODA Fabia Combi

Upoznajte vozilo kakvo niste videli do sada

Probudite u sebi dizajnera i napravite soje umetničko delo. Sva sredstva za to imate pri ruci. U konfiguratoru odaberite boju vozila koja najviše odgovara Vašem ukusu a sa ColourConceptom još više istaknite ličnnost Vašeg vozila. Obujte Fabiju sa alu felnama koje najviše odgovaraju Vašoj verziji Fabije.

Pogledajte vozilo iz svih uglova i procenite šta Vam se najviše dopada. Sada uđite jer i unutrašnjost čeka da uključiite svoju maštu. Na kraju kliknite na "Start" i uživajte u virtuelnoj vožnji Fabijom.​

Nova ŠKODA Fabia Combi skuplja nagrade

Nova ŠKODA Fabia postala je Automobil godine 2015 u Češkoj i dobila pet zvezdica u testovima Euro NCAP.

ŠKODA Dizajn

Život je lep. Da Vam ne promakne ni jedan trenutak, nova ŠKODA Fabia Combi dobila je stakleni panoramski krov. Sada je dovoljno sesti, podići glavu i diviti se pticama ili sjaju zvezda.

Prostornost

ŠKODA Fabia nudi dovoljno prostora za putnike i njihov prtljag. Prostor za puptnike je nešto duži i širi neggo ranije. Vozač i suvvozač takođe imaju više mesta iznad glave. Prtljažnni prostor je najveći u celom segmentu. I pored toga Fabija je agilna i okretna u svakodnevnom saobraćaju.

Simply Clever

Gde god pogledate, naći ćete mesto za odlaganje, uključujući kasete za odlaganje i razne držače. Mrežasti džepovi na bokovima prednjih sedišta su idealni za sitnice.

ŠKODA tehnologije

Nova Fabia dolazi da novom generacijom snažnih benzinskih i dizel motora. Zadovoljstvo u vožnji povećaće saznanje da su veoma štedljivi i ekološki. Pogonske jedinice su u rasponu snage od 55 do 81 kW.

Povezivanje

MirrorLink™ se koristi za preslikavanje i kontrolu aplikacija u Vašem telefonu preko ekrana radio uređaja Bolero, otvarajući nove mogućnosti kao što je navigacija ili online audio servisi.

SmartGate je još jedna korisna mogućnost. To je mogućnnost da se na ekranu radio uređaja preslikavaju vrednosti koje dolaze iz aplikacije Vašeg telefona koji je povezan sa sistemima u Vašem vozilu. Kasnije te vrednosti možete memorisati i koristiti u svoje svrhe.

ŠKODA Bezbednost

Sva vozila Fabia su standardno opremljena sa 6 vazdušnnih jastuka i sistemom ESC (Electronic Stability Control), koji pomaže vozaču da savlada kriznu situaciiju, kada vozilo teži da izađe iz svoje putanje. Deo sistema je i krizna kočnnica. Ovaj bezbednsoni sistem prilikom nezgode aktivira kočnicu da bi se izbegli naknadni sudari.

Front Assistant sa funkcijom automatskog kočenja je sledeći anđeo čuvar. On zajedno sa Vam prati šta se dešava ispred vozila i može Vas upozoriti na opasnost koja se približava. Može sam da zakoči i na taj način smanji posledice sudara ili ga potpuno izbegne.

Funkcija Speedlimiter ima svoju premijeru kod marke ŠKODA. Fabia je prvo vozilo ŠKODA, gde se ovaj sistem koristi. Kao što mu naziv kaže, Speedlimiter nedozvoljava da se prekorači unapred podešena brzina.​​​

Unutrašnjost

Unutrašnjost je definisana kvalitetnim materijalima, preciznošću i perfektnom završnom obradom. Horizontalne linije, na koje su dizajneri posebno obratili pažnju, daju utisak prozračnosti a istovremeno ozbiljnosti. Široka ponuda boja i oprema je veća nego ikada do sada tako da otvara neograničene mogućnosti individualnih kombinacija.

  
 

Novi, emotivni dizajn vozila ŠKODA Fabia Combi odlično dopunjuje izuzetnu funkcionalnost. Na malom pporidičnom kombi vozilu pojavljuju se elementi koncepta VisionC: dinamične proporcije i moderan, svež dizajn.

 

Kada se pogleda s boka, Fabia Combi izgleda kao da je napravljena od jednog komada. Efekat nastaje primenom oštre linije "tornado" i tako zvane "wing line" koja uokviruje automobil. Igru svetla i senki stvaraju tanki stubići koji povezuju liniju krova. Tu je i odlična ponuda felni.

 

Kada gledate od pozadi primetićete čiste i pregledne linije. Zadnje lampe sa tamnim okvirima sijaju u obliku slova "C", kao što je tipično za ŠKODA vozila. Dizajneri su se inspirisali umetnošću Čeških staklara.

 

Iako je spolja kompaktna nova ŠKODA Fabia Combi ima dovoljno prostora za pet putnika i njohov prtljag. Zapremina prtljažnika je 530 litara i najveći je u segmentu. Kada se obore zadnja sedišta otvara se prostor zapremine čak 1 395 litara.