Fabia
Fabia
Nova Fabia se nadovezuje na dizajnerske elemente ŠKODA VisionC
 • Markantna, moderna i dinamična
 • Nov, svež concept rešenja unutrašnjosti
 • Šira i niža nego prethodni model
Fabia Combi
Počinjemo tamo, gde drugi staju
 • Prtljažnik bez konkurencije u svojoj klasi
 • Novi sistemi asistencije i infotainment sistemi
 • Snažni i štedljivi motori
Scala
Scala
Elegantan i kompaktan porodični automobil koji nudi puno prostora.
 • Inspirisana konceptualnom studijom VISION RS
 • Izuzetna po svojoj praktičnosti i prostoru
 • Najmoderniji asistenti i vrhunski sistem za online povezivanje
Nova Octavia
Octavia
Model idealan za posao i za velike porodice.
 • Prostrani automobil koji se prilagođava Vašim potrebama
 • Praktičan u poslovnim i porodičnim situacijama
 • Idealan je za gradsku vožnju ali i za duga putovanja
Octavia
Octavia
Prostor u svom najlepšem obliku
 • Prvi serijski model sa novim dizajnom ŠKODA
 • Dovoljno prostora sa odličnim odnosom cena/performanse
 • Obimna bezbednosna oprema
Octavia Combi
ŠKODA Rapid Spaceback - najmlađi kompaktni automobil
 • Sportska svežina i dinamična elegancija
 • Prostrana i atraktivna unutrašnjost sa trokrakim sportskim volanom
 • Panoramski stakleni krov i produženi zadnji prozor
Kamiq
Kamiq
Moderan dizajn u kambinaciji sa praktičnim karakteristikama gradskog SUV-a.
Karoq
Karoq
Novitet u klasi kompaktnih SUV vozila
 • Najmodernija tehnika, specijalni režim Offroad
 • Jaki i štedljivi motori TSI i TDI
 • Prvi put digitalna instrument tabla
Kodiaq
Kodiaq
Snažan kao medved
 • Dizajn novog velikog SUV-a marke ŠKODA simbolizuje snagu i sigurnost
 • Veličina, snaga, smisao za porodicu.
 • Predstavljanje u drugoj polovini 2016. godine
Superb
Superb
NOVA DEFINICIJA LUKSUZA
Redizajnirani model pametno kombinuje komfor i praktičnu svakodnevnu upotrebu. Novi dizajn, puno više opreme i najsavremeniji sistemi asistencije su glavne prednosti nove linije modela SUPERB.
Superb Combi
NOVA DEFINICIJA LUKSUZA
Redizajnirani model pametno kombinuje komfor i praktičnu svakodnevnu upotrebu. Novi dizajn, puno više opreme i najsavremeniji sistemi asistencije su glavne prednosti nove linije modela SUPERB COMBI.
 

ŠKODA Octavia

NOVA ŠKODA OCTAVIA
Model idealan za posao i za velike porodice.
 

PRILAGOĐENA VAŠIM POTREBAMA

Predstavljamo Vam novu model ŠKODU OKTAVIA, prostrani automobil koji se prilagođava Vašim potrebama, praktičan u poslovnim i porodičnim situacijama. Svojim kompaktnim dimenzijama, nasavremenijim sistemima asistencije i nenadmašnim komforom, idealn je za gradsku vožnju ali i za duga putovanja.

 

JEDINSTVEN DIZAJN

Savršenih proporcija, čistih površina i poboljšane aerodinamika, nova Oktavia izgleda elegantno ali i sportski. Kao što smo navikli, zadržala je svoj jedinstven izgled tako da ćete je uvek prepoznati.

Elegantan dizajn oštrih linija koji nikada ne zastareva. Kao što ste i navikli kod modela OCTAVIA.
Nova OCTAVIA je još dinamičnija od prethodne verzije.
MOdel OCTAVIA možete da opremite sa aluminijumskim felnama veličine do 19".
Perfektne proporcije kriju još veći prtljažnik.
Prednja strana sa svojim oštrim farovima prava je dizajnerska poslastica.
U veoma i modernom i prostranom enterijeru u prvom planu su dobro pozicionirani ekrani i lako dostupne komande.
Sedišta sa podrškom leđa koja poseduju AGR-sertifikat, po prvi put dostupn kod ŠKODA modela.
Head-up displej projektuje važne informacije direktno ispred vas.
Uživajte u unapređenim komandama automatskog menjača i shift-by-wire selektoru.
Neprevaziđena prostranost svrstava model OCTAVIA u posebnu kategoriju.
Kod novog modela prtljažnik je još veći i sada je zapremine 600 a kada se obore zadnji nasloni čak 1,555 l.
 

ŠTA MOŽETE DA DOŽIVETE SA MODELOM OCTAVIA?

Bilo da tražite poslovni ili porodični automobil, partnera za vožnju van grada ili sve ovo zajedno, nova ŠKODA OCTAVIA je idealna za Vas. Uverite se sami.

MOŽETE LAKO SMESTITI CELU PORODICU

Lako možete smestiti sve što Vam treba u prtljažnik zapremine 600-litara. Obaranjem zadnjih naslona, prtljažnik se poveđava na 1,555 litara (640/1700 litara kod COMBI verzije). U prtljažniku ćete naći brojna Simply Clever rešenja da Vaš prtljag bude siguran: četiri kuke, tri mrežice i Velcro cargo elemente.

UŽIVAJTE NA POSLOVNOM PUTOVANJU

Bez modela OCTAVIA, duga poslovna putovanja bila bi zamorna. Uključite sistem Predictive Cruise Control i gledajte kako se kilometri nižu. Sve vreme društvo će Vam praviti moćni full LED Matrix farovi i vesti o saobraćaju koje ćete dobijati preko aplikacije Online Traffic Information. Podesivi Head-up displej jasno će Vam pokazivati sve važne informacije.

VOŽNJA U GRADU JE JEDNOSTAVNA

OCTAVIA je savršena za gradsku vožnju. Parkiranje će Vam olakšati sistem Parking Spaces koji će za Vas naći slobodno mesto. Zatim parkiranje prepustite asistentu Park Assist koji će naći pogodno mesto i parakirati umesto Vas. Ukoliko se pojavi rizik da udarite u drugo vozilo i biciklistu dok izlazite iz automobila, pomoćnik Exit Warning system će Vas upozoriti na opasnost.

KRENITE NA ODMOR I PONESITE SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

Putnicima na zadnjem sedištu će se svideti oprema Sleep Package (samo verzija limuzina), koja sadrži i podesive naslone za glavu koji će olakšati spavanje na putu. Putnici imaju na raspolaganju i 5 USB-C konekcije. Sistem Dynamic Chassis Control sa podesivim amortizerima će osigurati da putovanje bude udobno bez obzira na okolnosti.

BAVITE SE BICIKLIZMOM

Pomoću ručice u prtljažniku oslobodite vučnu kuku. Na kuku montirajte nosače za bicikle i spremni ste za avanturu. Nakon rekreacije, kuku možete sklopiti jednim potezom.

PLANINARITE NA KOMFORAN NAČIN

Nova OCTAVIA je savršena za zimske sportove zahvaljujući pogonu 4×4. Ujutro aktivirajte nezavisno grejanje pomoću telefona. Zagrejano čeono staklo će se lako izboriti sa snegom i ledom. Skije ćete lako smestiti kroz otvor na zadnjem naslonu. Grejani volan i četiri sedišta će Vas zagrejati na putu ka skijaškoj stazi.

IZVEDITE PORODICU U PROVOD

Radni dan je završen ali još uvek nije kasno da porodicu izvedete, recimo, u bioskop. Zabavićete i na putu. Vozač, suvozač i putnici na zadnjem sedištu mogu posebno podesiti temperaturu koja im odgovara sa Climatronic trozonskim klima uređajem. Wi-Fi konekcija i muzički Canton Sound System će Vas zabaviti na putu do cilja.

VOŽNJA BEZ GREŠKE

OCTAVIA čini da svakodnevnica bude lepša. Sa sistemom KESSY keyless , možete otključati i zaključati automobil i na zadnjim vratima. Wireless SmartLink+ omogućava da telefonirate i čitate poruke pomoću Apple CarPlay, Android Auto i MirrorLink™. Tu je i kišobran u prednjim vratima ukoliko počne da pada kiša.

VEČERAJTE U GRADU

Petak je perfektan za romantičnu večeru u dvoje. Dok se vozite ka restoranu, uživajte u prednjim sedištima sa AGR-sertifikatom koja nude ventilaciju, masažu i podesici naslon. Unutrašnjost će Vas dovesti u pravo raspoloženje pomoću LED ambijentalnog svetla. Stigli ste ranije pa možete prošetati. Gde da parkirate? Ovo je zadatak za sistem Parking Position.

 

UŽIVAJTE U NAJMODERNIJOJ OPREMI

Nova OCTAVIA se ističe na poljima koja su svima važna. Maksimalna bezbednost, snažni motori i najmoderniji sistemi za on-line povezivanje.

NOVI SISTEMI ASISTENCIJE

Putujte bez brige dok se vozite gradskim ulicama ili na otvorenom putu. OCTAVIA poseduje nekoliko novih sistema asistencije koji su komplementarni sa novim ekonomičnim motorima.

 

OSTANITE ONLINE ČAK I KADA PUTUJETE

Nova generacija infotainment sistema sa ugrađenom SIM karticom pruža praktične funkcije kao što su novosti ili Wi-Fi vezu za sve putnike.

 

KOJA BOJA JOJ NAJBOLJE PRISTAJE?

Odaberite omiljenu boju i felne koje bi se najbolje uklopile sa enterijerom.

 

PORODICA OCTAVIA

Upoznajte se sa varijantama modela OCTAVIA.

 

ŠKODA OCTAVIA iV

PRVA PLUG-IN HIBRID OCTAVIA
OCTAVIA iV, drugi ŠKODA model koj će biti dostupan kao plug-in hibrid, kombinuje nabolje od električnih i klasičnih automobila za štedljivu i dinamičnu vožnju.

SPREMNA ZA SVAKU SITUACIJU

Vozite se na posao u potpunoj tišini i komforu pomoću električnog pogona dometa do 55 km, koji ne ispušta izduvne gasove na ulicu. Za duža putovanja tu je rezervoar za gorivo zapremine 40 litara dometa nekoliko stotina kilometara.

ODOVORNOST ALI I DINAMIČNOST

Pogonski sistem je kombinacija benziskog i električnog motora koji isporučuje maksimalnu snagu od 150 kW i obrtni momenat do 350 Nm.

SIGURNO PUNJENJE

Izraz "plug-in hybrid" kaže da baterije modela OCTAVIA iV se mogu puniti kod kuće preko standardne utičnice ili wallbox-a. Utičnica za punjenje se nalazi iza poklopca na prednjem levom krilu. Druga mogućnost punjenja je koriščenje energije kočenja tokom vožnje na benzinski motor.

MESTO ZA SVE VAŽNE STVARI

Bez obzira na bateriju koja se nalazi ispred zadnje osovine, ŠKODA OCTAVIA iV i dalje ostaje prostrani komforan porodični automobil velikog prtljažnika. Prtljažnik zapremine 450 l nudi veliki praktični prostor kome je lako prići.

KROVNI KOFER SA ZAKLJUČAVANJEM

Krenite u planine sa originalnim ŠKODA krovnim koferom dok pet pari skija ili četiri snowboar-a su bezbedni zahvaljujući bezbednosnoj centralnoj bravi. Oblik nije dizajniran samo da zadovolji aerodinamiku već i da unutrašnji prostor bude što veći.

KROVNI NOSAČ BICIKALA

Krovni nosač bicikala koji se zaključava pruža siguran način da prevezete svoj bicikl, na primer kada kreneta na odmor.

PRAGOVI VRATA

Želite da zaštite lak vozila na pragovima vrata a ujedno i da poboljšate izgled Vaše OCTAVIE? Dekorativne lajsne od nerđajućeg čelika su idealne za Vas. Lajnse prednjih vrata imaju utisnut naziv OCTAVIA.

PAMETNI DRŽAČ – DRŽAČ ZA MULTIMEDIJE

Vaš najbolji prijatelj kada želite da zabavite svoje putnike na zadnjim sedištima.

ŠKODA REKLAMNI MATERIJAL

Želite da uklopite svoj imidž sa izgledom modela ŠKODA OKTAVIA? Baš tome služi ŠKODA reklamni materijal. Upoznajte se sa modernim dizajnom odeće i drugog materijala koji su atraktivni baš kao i ŠKODA automobili.

 

OCTAVIA SLAVI 60 GODINA POSTOJANJA

ŠKODA OCTAVIA, sada svojom četvrtom genercijom slavi 60 godina od početka proizvodnje: u januaru 1959.godine, prvi automobili legendarnog modela sišli su sa proizvodne trake u Mladoj Boleslavi. Tako je počela priča našeg najuspešnijeg modela.