Fabia
Fabia
Nova Fabia se nadovezuje na dizajnerske elemente ŠKODA VisionC
 • Markantna, moderna i dinamična
 • Nov, svež concept rešenja unutrašnjosti
 • Šira i niža nego prethodni model
Fabia Combi
Počinjemo tamo, gde drugi staju
 • Prtljažnik bez konkurencije u svojoj klasi
 • Novi sistemi asistencije i infotainment sistemi
 • Snažni i štedljivi motori
Scala
Scala
Elegantan i kompaktan porodični automobil koji nudi puno prostora.
 • Inspirisana konceptualnom studijom VISION RS
 • Izuzetna po svojoj praktičnosti i prostoru
 • Najmoderniji asistenti i vrhunski sistem za online povezivanje
Nova Octavia
Octavia
Model idealan za posao i za velike porodice.
 • Prostrani automobil koji se prilagođava Vašim potrebama
 • Praktičan u poslovnim i porodičnim situacijama
 • Idealan je za gradsku vožnju ali i za duga putovanja
Octavia
Octavia
Prostor u svom najlepšem obliku
 • Prvi serijski model sa novim dizajnom ŠKODA
 • Dovoljno prostora sa odličnim odnosom cena/performanse
 • Obimna bezbednosna oprema
Octavia Combi
ŠKODA Rapid Spaceback - najmlađi kompaktni automobil
 • Sportska svežina i dinamična elegancija
 • Prostrana i atraktivna unutrašnjost sa trokrakim sportskim volanom
 • Panoramski stakleni krov i produženi zadnji prozor
Kamiq
Kamiq
Moderan dizajn u kambinaciji sa praktičnim karakteristikama gradskog SUV-a.
Karoq
Karoq
Novitet u klasi kompaktnih SUV vozila
 • Najmodernija tehnika, specijalni režim Offroad
 • Jaki i štedljivi motori TSI i TDI
 • Prvi put digitalna instrument tabla
Kodiaq
Kodiaq
Snažan kao medved
 • Dizajn novog velikog SUV-a marke ŠKODA simbolizuje snagu i sigurnost
 • Veličina, snaga, smisao za porodicu.
 • Predstavljanje u drugoj polovini 2016. godine
Superb
Superb
NOVA DEFINICIJA LUKSUZA
Redizajnirani model pametno kombinuje komfor i praktičnu svakodnevnu upotrebu. Novi dizajn, puno više opreme i najsavremeniji sistemi asistencije su glavne prednosti nove linije modela SUPERB.
Superb Combi
NOVA DEFINICIJA LUKSUZA
Redizajnirani model pametno kombinuje komfor i praktičnu svakodnevnu upotrebu. Novi dizajn, puno više opreme i najsavremeniji sistemi asistencije su glavne prednosti nove linije modela SUPERB COMBI.

ŠKODA Fabia Combi - Dizajn

GLEDATI STVARI DRUGAČIJE
Potpuno nova ŠKODA Fabia Combi

Budite jedinstveni

Probudite u sebi dizajnera i napravite svoje vlastito umetničko delo. Imate sve što Vam treba. U vizualizeru odaberite boju karoserije koja Vam najviše odgovara i obujte Fabiju Combi u točkove sa alu felnama koje odgovaraju samo Vama.

Pogledajte svoj automobil sa svih strana i uđite unutra jer i unutrašnjost čeka da pokrenete svoju maštu. Na kraju kliknite na dugme "Start"​ i uživajte u virtuelnoj vožnji sa automobilom Fabia Combi.

Napomena: Krovni nosači su dostupni samo u crnoj boji.

Od vizije do realnosti

Od crteža do vozila na ulici vodi put dugačak nekoliko godina. Dizajneri moraju svoju ideju materijalizovati u finalni proizvod koji će ispunjavati potrebe klijenata: da bude praktičan, dinamičan, komforan i bezbedan. Pogledajte kako se iz ideje rodila realna ŠKODA Fabia Combi.

Vizija - instrument tabla

Instrument tabla nove generacije modela ŠKODA Fabia Combi je organizovana dinamično. Ovaj efekat dizajneri su postigli tako što su srednje ventilacione otvore smestili više i harmonično ih uvukli u gornji deo instrument table.

Realnost - instrument tabla

Instrument tabala je horizontalno podeljena i nudi mogućnost izbora kombinovanja boja.

Srednji panel je elegantniji i uži i optički je odvojen od instrument table tako da deluje lakše.

Realnost - unutrašnjost

Unutrašnjost deluje luksuzno sa visokim kvalitetom završne obrade.

Klijent može odabrati i sastaviti enterijer prema svojoj želji zahvaljujući mogućnosti kombinovanja boja i oprema.

Vizija - unutrašnjost

Novi koncept unutrašnjosti piše novu stranicu i istoriji dizajna.

Dizajneri su stavili akcenat na horizontalne linije. Mali automobila na taj način deluje veće i ozbiljnije.

Eksterijer

  
Dizajn pun emocija

Precizne linije i oštre ivice svedoče o visokom kvalitetu izrade i obrade. Igra svetlosti i senke doprinosi celokupnom izgledu vozila.

Svetla u duhu tradicije češkog stakla

Pozadi Fabia Combi je jasno koncipirana sa vidljivim konturama i horizontalnom orjentacijom. Zadnji farovi imaju tamni okvir. Grafika farova podseća na umetnost čeških staklara a kao što je kod marke ŠKODA tipično sijaju u obliku slova C.

Atraktivan sportski dizajn

Isto kao i manji rođak sa karoserijom hatchback, Fabia Combi u serijsku proizvodnju donosi dizajnerske elemente iz koncepta ŠKODA VisionC, sportske proporcije i atraktivan i moderan oblik. Prosto rečeno: čista dinamika.

Oštre linije

Bočnom stranom dominira elegancija tako da celi automobil deluje kao odlivak iz jednog komada. Ceo bočni izgled deluje dinamično zahvaljujući oštroj Tornado liniji a ispod nje se nalaze tzv. "Wing Line". Tu su i elegantni stubići koji povezuju liniju krova praveći igru svetla i senki.

Najveći prtljažnik u svom segmentu

Nova ŠKODA Fabia Combi je za 10 mm duža, 90 mm šira i 31 mm niža nego prethodna generacija. Prtljažnik zapremine 530 litara je najveći u svom segmentu. Osnovna zapremina je 25 litara veća od prethodnog modela. Obaranjem zadnjih sedišta, zapremina prtljažnika Fabije Combi se povećava na 1 395 litara.

Unutrašnjost

Unutrašnjost je definisana kvalitetnim materijalima, preciznošću i perfektnom završnom obradom. Horizontalne linije, na koje su dizajneri posebno obratili pažnju, daju utisak prozračnosti a istovremeno ozbiljnosti. Široka ponuda boja i oprema je veća nego ikada do sada tako da otvara neograničene mogućnosti individualnih kombinacija.

  
Mesto za svakog

Bilo da idete u supermarket ili oko sveta, u unutrašnjosti koja je dugačka 1 674 mm biće uvek dovoljno prostora. Putnici na zadnjim sedištima uživaće u ergonomski oblikovanim i udobnim sedištima.

Vaša lična Fabia Combi

Mogućnost dizajniranja se ne završava spoljašnošću. Možete izabrati od devet raznih kombinacija unutrašnjiosti, koje se razlikuju po boji presvlake sedišta, vrata i dekorativnog panela na instrument tabli.

Volan: praktičan ili sportski?

Odaberite jedan od devet trokrakih volana. U zavisnosti od opreme moguće je odabrati nekoliko varijanti (PUR, PUR sa hromiranim detaljima, koža sa hromiranim detaljima, mogućnost detalja u boji Piano crna i Piano bela) i funkcija (komande displeja a u zavisnosti od opreme i komande telefona).

Uživajte u plavom nebu

Velikim panoramaskim krovom sa roletnom, u unutrašnjost vozila prodire velika količina dnevnog svetla. Određena mera zatamnjenja garantuje da putnici neće biti zaslepljeni Suncem niti će im biti toplije nego inače.

Na dohvat ruke

Pregledan i elegantan enterijer je takav zahvaljujući i precizno obrađenim detaljima. Svi prekidači su intuitivno razmešteni na dohvat ruke. Funkcija MirrorLink™ omogućava prikazivanje i kontrolu aplikacija na ekranu sistema Bolero.

Mali auto, velike ambicije

Elementi bezbednosti i komfora se baziraju na platformi MQB, koja je zastupljena u vozilima viših segmenata. Sada su našli svoje mesto u novoj generaciji modela Fabia Combi. Sa sistemom KESSY,kojim otključavate, zaključavate i startujete vozilo, automatskim uključivanje farova i brisača i naprednim DSG menjačem - putovanje će biti udobnije nego ikada pre.

Unutrašnjost

Unutrašnjost je definisana kvalitetnim materijalima, preciznošću i perfektnom završnom obradom. Horizontalne linije, na koje su dizajneri posebno obratili pažnju, daju utisak prozračnosti a istovremeno ozbiljnosti. Široka ponuda boja i oprema je veća nego ikada do sada tako da otvara neograničene mogućnosti individualnih kombinacija.

  
Bež enterijer - Style

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze sa atraktivnom sivom oblogom krova. Dekorativni panel na instrument tabli je u varijanti crna Piano.

Plavi enterijer - Style

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i plave sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel inszruent table je u varijanti bela Piano.

Crno-sivi enterijer - Style

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i sive sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel instrument table je u varijanti bela Basket Matt.

Crno-sivi enterijer - Style

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i sive sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel instrument table je u varijanti Dark Brushed.

Crveni enterijer - Ambition

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i crvene sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel instrument table je u varijanti Light Brushed.

Plavi enterijer - Ambition

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i plave sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel inszruent table je u varijanti bela Piano.

Crno-sivi enterijer - Ambition

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i sive sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel instrument table je u varijanti Basket Matt.

Crno-sivi eneterijer - Ambition

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i sive sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel instrument table je u varijanti Light Brushed.

Crni enterijer - Active

Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze u atraktivnoj kombinaciji boja crne i sive sa sivom oblogom krova. Dekorativni panel instrument table je u varijanti Wild Grey.

Sportska sedišta

Za nivo opreme Style i Ambition moguće je naručiti i sportska sedišta. Dekorativni panel instrument table je u ovoj varijanti Dark Brushed (Style) i Light Brushed (Ambtion). Belu Piano je moguće birati za obe varijante.