Fabia
Fabia
Nova Fabia se nadovezuje na dizajnerske elemente ŠKODA VisionC
 • Markantna, moderna i dinamična
 • Nov, svež concept rešenja unutrašnjosti
 • Šira i niža nego prethodni model
Fabia Combi
Počinjemo tamo, gde drugi staju
 • Prtljažnik bez konkurencije u svojoj klasi
 • Novi sistemi asistencije i infotainment sistemi
 • Snažni i štedljivi motori
Octavia
Octavia
Model idealan za posao i za velike porodice.
 • Prostrani automobil koji se prilagođava Vašim potrebama
 • Praktičan u poslovnim i porodičnim situacijama
 • Idealan je za gradsku vožnju ali i za duga putovanja
Karoq
Karoq
Novitet u klasi kompaktnih SUV vozila
 • Najmodernija tehnika, specijalni režim Offroad
 • Jaki i štedljivi motori TSI i TDI
 • Prvi put digitalna instrument tabla
Kodiaq
Kodiaq
Snažan kao medved
 • Dizajn novog velikog SUV-a marke ŠKODA simbolizuje snagu i sigurnost
 • Veličina, snaga, smisao za porodicu.
 • Predstavljanje u drugoj polovini 2016. godine
Enyaq
Enyaq
Inteligentan, inovativan, intuitivan
Kamiq
Kamiq
Moderan dizajn u kambinaciji sa praktičnim karakteristikama gradskog SUV-a.

ŠKODA Octavia - Praktičnija nego ikad

ZA SVAKI DAN

Veliki broj pametnih detalja

ŠKODA OCTAVIA je prosto "Simply Clever" s kraja na kraj. Elegantni hečbek sa ogromnim prtljažnikom koji omogućava lak pristup Vašim stvarima i koji je dopunjen nizom genijalnih detalja.

  
Upozoravajući prsluk

Upozoravajući prsluk je smešten ispod vozačevog sedišta u držaču i na taj način lako je dostupan. U slučaju potrebe dovoljno je samo da pružite ruku i obučete ga.

Praktični detalji u prtljažniku

Tipično za ŠKODU, Oktavija nudi veliki broj praktičnih detalja. Predmete možete pričvrstiti praktičnim elementima za fiksiranje. Dovoljno je da učvrstite predmet između njih i neće se pomerati u vožnji. Kasnije ih možete skloniti u stranu.

Držači pića u zadnjem naslonu za ruke

Zadnji naslon za ruke ne čini putovanje samo udobnim već se u njega mogu smestiti dve flaše od 0.5 litara za još veći komfor u putovanju.

Mesto za flašu i kanta za otpatke u vratima

Znamo da putovanje traje duže ako ste žedni pa smo zato u prednjim vratima ostavili mesto za flaše od 1,5 litra a pozadi za flaše od 0,5 litara. Kanta za otpatke je sledeći detalj koji ćete ceniti pogotovu ako su Vam deca u kolima.

Sklopivi sto

Što je putovanje duže to će Vam više koristiti pametni detalji kao što je sklopivi sto. Za Vas idealno mesto za hranu, čašu ili knjigu. Za Vašu decu trkačka staza, svemirska stanica ili zološki vrt.

Držač kartica

Najmanje stvari se najlakše izgube. Na primer kartice za parkiranje. Simply Clever držač kartica omogućava da je lako nađete kada Vam zatreba a i da bude lako vidljiva za čuvara parkinga.

Držač za uređaje i čaše

Univerzalni držač za Vaš telefon takođe nudi prostor za ključeve ili sitniš. Takođe , tu je korisni držač za piće koji će Vam dati mogućnost da flašu ootvorite jednom rukom.

Kišobran na dohvat ruke

Jedna od Simply Clever solucija je skriveni kišobran pod suvozačevim sedištem. Sada ćete ostati suvi bilo gde jer imate kišobran pri ruci.

Strugalica za led u poklopcu rezervoara

Odličan Simply Clever detalj koji će Vam dobro doći kada počnu prvi mrazevi. Sada nećete morati da uništite svoje kreditne kartice ili preturate po kolima tražeći nešto čime bi skinuli led. Strugalica je smeštena tamo gde je najdostupnija i uvek je spremna.

Dodatna oprema

Pripremili smo lepezu proizvoda iz asortimana dodatne opreme ŠKODA koji će odgovarati Vašim individualnim potrebama i za svaku priliku. ŠKODA Originalna dodatna oprema je proverena i sertifikovana od strane ŠKODA AUTO tako da u kvalitet nema sumnje.

  
Plastična kada za uredniji prtljažnik

Plastična kada za prtljažnik je veoma praktičan detalj iz ponude dodatne opreme Škoda. Perfektno se uklapau Vaš automobil štiteći ga od prljanja.

Mrežice

Zahvaljujući dobro dizajniranim mrežicama i kukicama za njiovo fiksiranje, više nećete imati brige oko prtljaga koji se kotrlja u Vašem prtljažniku.

Vešalica za odeću

Izgledajte uredno čaki posle dugog putovanja. Zahvaljujući praktičnoj vešalici, Vaš kaput ili jakna će izgledati kao da ste je izvadili iz ormara. Vešalica za odeću se lakomože pričvrstiti za prednji naslon za glavu.

Papučice od nerđajućeg čelika

Papučice od nerđajućeg čelika sa gumenim dodacima koji sprečavaju da Vaša noga klizne čak i u toku najkomplikovanijih manevara.